Smak który znalazłeś
Wysoka jakość naszych produktów zaczyna się już na etapie doboru dostawców mięsa. Kolejny krok to proces produkcji, który w Kabanospolu przebiega na najwyższym poziomie. Poszczególne procesy produkcji podlegają starannej kontroli przeprowadzanej przez lekarzy Powiatowego Inspektoratu Weterynaryjnego. Bezpieczeństwo i higiena produkcji także są stale monitorowane i kontrolowane, dzięki wdrożonemu systemowi kontroli jakości HACCP. Z kolei środki z Unii Europejskiej, otrzymane z unijnego programu SAPARD, umożliwiły przeprowadzenie gruntownej modernizacji zakładu i jego rozbudowę.
Firma zyskała nowe budynki, a w nich nowoczesne, spełniające surowe wymogi UE, linie uboju żywca wieprzowego i wołowego. Stara część zakładu również została zmodernizowana i obecnie mieszczą się w niej hale rozbioru, produkcji, magazynów i ekspedycji. Aby mieć pewność, że oferujemy Państwu mięso i wyroby zawsze najwyższej świeżości, posiadamy własne samochody wyposażone w chłodnie izotermiczne, którymi dostarczamy towar do naszych kontrahentów.